Sista inlägget

Jaha, då har turen också kommit till mig att skriva mitt sista blogginlägg som trainee.

Jag har blandade känslor inför att min tid som trainee snart är över. På ett sätt känns det sorgligt, eftersom jag tycker att det har varit 16 fantastiska månader och jag kommer sakna allt vad det har inneburit att vara trainee. Men såklart känns det också spännande och jag känner mig verkligen redo för att ta nästa steg i mitt yrkesliv.

För mig har den här tiden varit den perfekta starten på mitt yrkesliv. Att jag har fått jobba med riktiga uppgifter och haft ett riktigt ansvar men samtidigt haft en handledare som ett bollplank och stöd har gjort att jag utvecklats och lärt mig jättemycket. Precis som Elin konstaterar också jag att det är rätt skönt att inse att man inte behöver kunna allt och att man aldrig blir helt fullärd.

Det har varit både utmanande och utvecklande att arbeta i två organisationer, som på många sätt skiljer sig väldigt mycket åt, samtidigt. Men på sätt och vis är det ju som att jag under dessa 16 månader fått med mig dubbelt så mycket erfarenheter just tack vara det. Det har ju också gjort att jag haft förmånen att få vara en del av två avdelningar, med fantastiska kollegor och chefer!

Innan jag sätter punkt vill jag passa på att rikta världens största tack till mina handledare, Charlotte och Niclas. Fanns det en tävling för handledare hade ni fått första pris. Ni är bäst!

Hejdå och tack för att jag fått vara en del av Trainee Halland 13!

Läs även Annas tidigare blogginlägg:
”Personlig utveckling” 
”Semester”
”Högt och lågt”
”Synapsen”
”Du borde ha Sveriges viktigaste jobb”
”Stolthet och fördom”
”Det går fort när man har roligt”
”Framtidstro”
”Ny på jobben och första utbildningsdagen”

 

Lämna ett svar