Personlig utveckling

I kalendern står det september och precis som flera av mina traineekollegor bloggat om kan också jag konstatera att det redan har gått över ett år på traineeprogrammet. Ett år som gått otroligt snabbt och som för min del varit väldigt utvecklande, både yrkesmässigt och personligen. Precis som ett traineeprogram ska vara med andra ord!

Den senaste tiden har vi, som en del av traineeprogrammet, fått möjlighet att fokusera extra mycket på just vår personliga utveckling. Tidigare har vi arbetat en del med detta tillsammans i traineegruppen vilket utvecklat oss som arbetsgrupp. Nu får vi också möjlighet att ha enskilda utvecklingssamtal med vår programledare Roger där vi får reflektera kring hur vi är som personer, hur vi agerar i olika situationer och varför, vilka styrkor vi har som vi kan utveckla och vilka svagheter vi behöver jobba vidare med. För min del ger det jättemycket och jag tror att det kommer hjälpa mig att utvecklas i den riktning jag vill.

På mina arbetsplatser är det nu full fart mot en minst sagt fullspäckad höst. Det är mycket som ska hinnas med och många projekt som startar upp, så min gissning är att den sista tiden som trainee kommer gå i en rasande fart!

 

Läs även Annas tidigare blogginlägg:
”Semester”
”Högt och lågt”
”Synapsen”
”Du borde ha Sveriges viktigaste jobb”
”Stolthet och fördom”
”Det går fort när man har roligt”
”Framtidstro”
”Ny på jobben och första utbildningsdagen”

Lämna ett svar