Åter på jobbet

Nu har jag varit tillbaka på jobbet efter sommarsemestern i snart två veckor. Det har redan hänt en massa spännande saker, framförallt inom temat utbildning. Vi i traineegrupp 2013 har fått träffa de nya traineerna på deras internat i Steninge. Det var en härlig eftermiddag med teambuilding mellan grupperna.

Vi har även haft utbildning i värden och värderingar vilket var väldigt intressant. För mig var det spännande att få tänka till kring mina egna värderingar samt att jag lärde mig lite mer om mig själv.

Nästa utbildning inom traineeprogrammet är en basutbildning i jämställdhet. Förra veckan var jag och planerade inför upplägget av den tillsammans med utbildaren. Med anledning av att vårt projekt handlar om jämställt bemötande så har vi i traineegruppen arbetat och diskuterat mycket om jämställdhet. Det kommer säkerligen bli intressanta diskussioner på utbildningen och en massa matnyttigt att ta med till projektet Jämställt Halland.

Här på jobbet har det också varit utbildningstema. I förrgår fick jag en halvdagasutbildning i rehabilitering av två av mina kollegor. Idag bjuds det på en utbildning inom salutogent ledarskap.

Nu väntar en spännande höst med fler utbildningar och arbetsuppgifter där kunskapen kan komma till användning.

Läs även Ericas tidigare blogginlägg:
”Förberedelse för inspirationsdagen”
”Med glädje och spänst i Regionens tjänst”
”Utbyte”
”Jämställdhet”
”Vad gör en HR-strateg?”
Nya jobbet”
”Reflektioner av en ny trainee- det perfekta uppdraget”

 

Lämna ett svar