Ett helt år har gått

Det har nästan gått ett helt år sen vi började traineeprogrammet, vilket känns lite overkligt. Men samtidigt när man tänker tillbaka på hur mycket som har hänt så känns ett år ganska kort.

Jag är nu inne på sista veckan på min utbytesperiod på hamn- och gatuförvaltningen. Det har varit lärorika månader och jag kommer att ta med mig många nya erfarenheter. Några delar som jag har varit delaktig i här är projekteringsfasen av en ny gång- och cykelväg, skriva byggmötesprotokollen för en pågående nybyggnation av en gång- och cykelväg och ta fram förslag till ett tillgänglighetsprojekt.

På måndag är jag tillbaka på VFAB och då väntar ytterligare fyra månader med mycket som händer. Bland annat är det slutbesiktning på en av förskolorna som jag varit med i byggledningen för. När jag började så skulle plattan precis gjutas och nu står det ett färdigt hus som nästan är klart för inflyttning. Det har varit spännande att få vara med genom hela byggprocessen och vara en del av alla stegen.

Jag vill passa på att hälsa de nya traineerna som börjar på måndag välkomna. Ni har en spännande och lärorik tid framför er. Vi ses i Steninge på tisdag eftermiddag!

Läs även Hanna Larssons tidigare blogginlägg:
”Arkeologiska fynd vid byggarbetsplats”
”Elcykel och byggmöte”
”En byggprojektledares vardag”
”2014-02-27″
”Biträdande byggprojektledare”
”Studiebesök i Stockholm”
”Det bästa av två världar”
”Traineegrupp 2013/14 är igång”

Lämna ett svar