Semester!

När detta publiceras har jag precis gått på fyra veckors semester. Det är faktiskt mitt livs första betalda semester, vilket förstås känns jättebra! Att jag ska vara ledig fyra veckor i rad kändes först lite konstigt, det var nästan så att jag funderade på att ”sommarjobba” någon vecka på mitt gamla jobb. Men sen tänkte jag att jag faktiskt har förtjänat att ha semester och med gott samvete kan njuta av att vara ledig!

Jag har inga större planer för semestern, mer än att ta dagen som den kommer och göra det jag känner för. Vilket förhoppningsvis innebär sol, bad, vänner och grill (och rosé). Jag har också lovat min handledare, Charlotte, att jag ska ge havet en ärlig chans. Jag är ju uppvuxen vid Vättern, älskar att bada i sjöar men gillar inte saltvatten, vilket alla här tycker är mycket märkligt. Tydligen så är ju vattnet på hallandskusten ”i total harmoni” med kroppen?!

I sommar tänker jag också att jag ska ta chansen att reflektera över allt som jag fått göra och lära mig hittills på mina arbetsplatser, men framförallt fundera över vad jag ska ha för målsättning under hösten, för att verkligen ta vara på den tid jag har kvar som trainee!

Glad sommar!!

 

Läs även Annas tidigare blogginlägg:
”Högt och lågt”
”Synapsen”
”Du borde ha Sveriges viktigaste jobb”
”Stolthet och fördom”
”Det går fort när man har roligt”
”Framtidstro”
”Ny på jobben och första utbildningsdagen”

Lämna ett svar