En huvudplanerares kontorsdekoration

Hej,

Här kommer en liten sommaruppdatering från mig!
Hoppas ni njuter av det fina vädret (?) och har det riktigt bra ni som redan gått på semester (ni andra också givetvis!) Själv går jag på semester v.28. Detta blir min första riktiga ”sommarsemester” och det känns nästan lite konstigt att vara ledig på sommaren utan att behöva sommarjobba, men samtidigt väldigt skönt. Jag ska njuta till fullo det kan jag lova er.

Gällande arbetet så flyter det på och den månadsprocess som vi arbetat efter sen i februari i år börjar sätta sig mer och mer. Och vi själva har den faktiskt utskriven och uppsatt på vårt kontor så vi lätt kan se vad som skall göras och när samt vad som förväntas av oss och andra för olika möten.

De lite större arken är då att symbolisera de olika veckorna i månaden. I varje vecka så finns det även indelat vad som skall göras och vad som sker varje dag samt då vilka personer det rör. Nedanför så har vi 4 mindre ark där vi har stolpat upp vad som behöver förberedas inför de olika veckomötena vi har varje torsdag samt vilken resurs som ansvarar för vad. Det kan kanske tyckas vara övertydligt att ha det så men jag upplever det som väldigt bra och risken för att glömma bort/missa något känns mindre när man ser det så detaljerat framför sig.

Ja just det ja, om ni inte känner igen tavlan på bilden från tidigare bilder på vårt Varbergskontor är det för att vi fått ett nytt kontor i Varberg. Vi sitter fortfarande kvar på 5D men har flyttat närmare matsalen och kaffet. Vi sitter nu även mer samlat ihop med resten av kollegorna från DPA som har sitt kontor på samma våning.
Nu får ni sluta hänga på internet och gå ut och hitta på något kul istället! Kanske bada, spela minigolf, hoppa i vattenpölar, vad vet jag!

Trevlig sommar!

 

Läs även Elins tidigare blogginlägg:
”Hej Bloggen!”
”Vecka sju- ståtävling”
”Lär sig av sina misstag”
”Utbildning och julpynt”
”Picasso på sjukhuset”

Lämna ett svar