2014-02-27

I traineeprojektet är vi just nu i spännande fas. Vi håller på att ta fram goda exempel från olika jämställdhetsprojekt runt om i landet för att se hur dessa skulle kunna implementeras i Halland och de halländska kommunerna. Vi är en bra projektgrupp som kompletterar varandra med våra olika utbildningsbakgrunder och erfarenheter. Det ska bli spännande nästa vecka på vår projektdag att se vad de olika grupperna kommit fram till och hur vi går vidare.

Här på kontoret rullar allting på. Det är full fart på byggarbetsplatserna och det mesta går enligt plan. Det är häftigt att se hur det börjar ta form. Det är väldigt lärorikt att vara med i processen och när man är trainee är det tillåtet att ställa alla möjliga frågor. Jag känner hur jag mer och mer kan hänga med i vad som händer.

Det har även blivit klart var jag ska göra min utbytesperiod. Jag ska vara på hamn- och gatuförvaltningen i Varbergs kommun under sommaren (från 1 maj till 31 augusti). Jag har varit där på besök och blivit introducerad för mina nya kollegor. Det kommer helt klart att bli en lärorik och trevlig sommar.

 

Läs även Hanna Larssons tidigare blogginlägg:
”Biträdande byggprojektledare”
”Studiebesök i Stockholm”
”Det bästa av två världar”
”Traineegrupp 2013/14 är igång”

Lämna ett svar