På stående fot

På planeringsfunktionen rullar allting på i en väldig fart, vi har mycket roligt på gång nu. I höstas var vi med och såg en ny typ av planeringsprocess ta form och det har nu blivit dags att få den bollen i rullning på riktigt. Inför uppföljningen av januari månads utfall startade vi i vecka 2 i den fyra veckor långa planerings- och uppföljningsprocessen. Samtidigt som denna kommer igång arbetar vi med att förfina och förenkla uppföljningsrapporter för produktionen så att de på ett smidigt sätt kan användas för månadsuppföljningen.

I övrigt har tankarna börjat snudda vid utbytesperioden som snart står i antågande. I programmet ingår, som ni säkert vet, 3 månaders utbyte på en annan arbetsplats för ytterligare kompetensutveckling såväl som personlig. Det känns väldigt spännande, men det känns också konstigt att lämna arbetsplatsen jag nu lärt känna för att kastas in i nya äventyr under 3 månaders tid, men det är ju lite det som är tjusningen.

Innan jag önskar er en fortsatt trevlig vecka vill jag bara lämna en uppdatering angående ställningarna i vår ståtävling som Elin nämnde i sitt blogginlägg tidigare i veckan. Såhär långt är vi uppe i 20 timmar, alltså 30 km. Heja oss! :)

 

Läs även Linneas tidigare blogginlägg:
”Stabsläge och julfirande med avdelningen”
”Planeringsfunktionens egna Brangelina”
”Trainee på Hallands sjukhus”

Lämna ett svar