Fullt upp!

Nytt år och nya utmaningar! Traineeprojektet har dragit igång och samtidigt försöker jag bygga färdigt Kattegattleden, förbättra vägvisningen i Halmstad och skapa trafiksäkra skolvägar. Att testa är det bästa sättet att lära sig saker. Att gå ett traineeprogram är ett bra sätt att få testa saker. Testa att genomföra ett projekt med unga, ambitiösa, roliga människor med helt olika kompetenser, till exempel. Testa att genomföra projekt med erfarna, duktiga människor som kan allt inom trafik, är ett annat exempel.  Testa att kombinera dessa två världar…

Efter lunchen kom jag till mitt kontor och tänkte: Oj! Detta börjar ju se ut som en riktig arbetsplats nu. Där fanns tjocka pärmar, ritningar, kartor, anteckningsblock och pennor utspridda kring datorn, handdatorn och telefonen. Vid fönstret fanns några blommor vid skiftande vigör, de som varit här längts börjar lessna på min bristande omvårdnad medan den nyaste är pigg och glad (den har bara bott här en halv dag). Så som det ser ut när man har bättre och roligare saker för sig än att städa och vattna blommor :)

Jag känner mig hemma i min roll som trainee nu. När jag är iväg på äventyr i jobbet har jag på mig min namnbricka där jag kort och gott har titeln Trainee. Om någon sedan undrar vad jag faktiskt arbetar med så svarar jag gärna – allt från ökad jämställdhet för den offentliga sektorns kunder till en cykelturistled mellan Göteborg och Helsingborg!

 

Läs även Stinas tidigare blogginlägg:
”Trainee Halland drar norrut!”
”Ute och cyklar?”

 

Lämna ett svar