Lär sig av sina misstag

Hej igen!
Hoppas ni alla har haft en trevlig ledighet! Min har varit suverän! Men nu är vardagen här och vi är tillbaka på jobbet igen!

Första veckan hade jag tänkt skulle bli en riktig mjukstart genom att jag endast skulle arbeta torsdag och fredag men icke sa Nicke! Det visade sig på torsdagen att eftersom många av de rapporter vi arbetar med och som verksamheterna efterfrågar för att följa sin produktion inte var byggda så de visste hur de skulle hantera årsbrytet. Eftersom de flesta rapporterna är skapade under förra året så har det inte tidigare varit med om ett årsbryt. Så de första dagarna och större delen av denna vecka har gått åt till att åtgärda detta. Men nu är den läxan lärd och förhoppningsvis uppstår inte ett liknande problem nästa år!  :)

En annan läxa vi har lärt oss här på planeringsfunktionen är att inte ha sin kaffekopp för nära datorn, som tur är blev det inte så farligt denna gång.

Linnea skrev i sitt senaste inlägg om att vi arbetat med att ta fram underlag till det stabsläge som rådde i december på sjukhuset i Varberg.  Det publicerades även en insändare i HN om detta från ordförande i hälso- och sjukvårdsstyrelsen och ordföranden i driftnämnden där de gav sin syn på den rådande situationen och det arbetet som görs på Hallands sjukhus som vi är en del av.  Den insändaren finns att läsa i sin helhet här:
http://hn.se/asikter/debatt/1.2639348-hur-ska-hallands-sjukvard-utvecklas

För övrigt drar vårt traineeprojekt igång ordentligt på måndag, ska bli spännande!

Ha det fint!

 

Läs även Elins tidigare blogginlägg:
”Utbildning och julpynt”
”Picasso på sjukhuset”

Lämna ett svar