16 månader som organisationsutvecklare

Då var vi framme vid det berömda slutet. Slutet på resan som trainee som fram till idag har bestått av 16 fantastiska månader. Både på det personliga och professionella planet har det varit en enorm utvecklingskurva som jag kan se tillbaka på med stolthet. Det är så många bitar som är värda att få lyftas fram men det skulle kräva en egen bok för att få med alla dessa delar.

Avslutningen och redovisningen kring projektet ”Attraktiv arbetsgivare” som vi drivit i traineeegruppen blev väldigt lyckat och något som jag tror vi ”gamla” traineer är mer än nöjda över. Jag är i alla fall väldigt nöjd med resultatet och framför allt med den grupp som vi varit under denna tid. Vi har utvecklats och tagit igenom oss olika faser och blivit en stark grupp som levererat ett antal aktiviteter för att stärka våra organisationers arbetsgivarvarumärken. Jag vill därför rikta ett stort tack till er: Anna, Carro, Cuneyt, Daniel, Christina, Simon, Jasse, Ida, Emelie och Sven som varit en del av denna grupp och som även utvecklat mig till att bli en bättre organisationsutvecklare.

Jag vill även rikta ett stort tack till Hylte Kommun som gett mig förtroende att vara en organisationsutvecklare i ett företag som tänker långsiktigt och som vågar satsa framåt. Ni har gett mig ett stort ansvar som har triggat mig i min yrkesroll.

Ett särskilt stort tack vill jag rikta till min handledare Anders Dryselius som coachat och stöttat en väldigt frågvis trainee under en lång tid. Vi har blivit ett starkt team och det har jag dig att tacka för.

Nu är vi inne i slutet på traineeperioden men det är också en början på en ny resa, en resa som jag kommer att fortsätta i Hylte kommun som organisationsutvecklare. Fler projekt är på gång, fler grupper finns att utbilda och coacha i det systematiska förbättringsarbetet och framförallt finns det flera nya utmaningar som väntar under ett nytt spännande år!

God Jul och Gott Nytt år önskar jag er alla!

 

2 svar på ”16 månader som organisationsutvecklare”

  1. Hej Åsa!

    Kul att du frågor. En organisationsutvecklares roll skiljer sig nog från organisation till organisation. I Mitt fall jobbar jag med kvalitets- och utvecklingsfrågor i Hylte kommun. I praktiken innebär det bland annat att jag jobbar en hel del med utbildning och coachning i vårat systematiska förbättringsarbete -Lean.
    Jag samlar även in nyckeltal i från våra verksamheter och jämför oss med andra kommuner så att vi vet hur kvalitén i Hylte kommun förhåller sig gentemot de och hur våra användare upplever kvalitén.
    Vidare jobbar jag även en betydande del med vårat värdegrundsarbete och med employeer branding.

    I mina tidigare inlägg och i min presentation kan du hitta mer info kring de projekt jag arbetar/arbetat i.
    Hoppas att du är nöjd med detta svar.

    Med vänlig hälsning
    Oscar

Lämna ett svar