Visionsdagen i Varberg

Under förmiddagen har jag och Linnea Malmkvist varit på Visionsdagen som anordnas av Varbergs kommun. Visionsdagen är ett sätt för Varbergs kommuns anställda att kunna ta del av varandras arbeten. Alla förvaltningar och bolag hade en monter med representanter som kunde berätta mer om vad deras uppgift är och hur de arbetar. Vi representerade traineeprojektet och hade en monter tillsammans med personalstrateger och morgondagens ledare.

Visionsdagen började redan igår med två pass på eftermiddagen och så följde ett pass under förmiddagen idag. Igår var Trainee Halland representerat av förra årets traineer i Varberg. Alla tre passen var uppbyggda på samma sätt. Det var först mingel och därefter underhållning med inslag av allvar på temat möten. Det blev många skratt och tänkvärda saker som togs upp på scenen. Passen avslutades med att varje förvaltning och bolag kort fick presentera sig och berätta lite om sig själva. Jag och Linnea var framme och berättade om traineeprojektet.

Det var många anställda som tog sig tid att delta. Jag tycker att det var en lyckad förmiddag och att det känns som en bra sammanhållning där alla i kommunen strävar mot samma mål och vision. Varbergs vision 2025 är att kommunen ska vara västkustens kreativa mittpunkt och detta kändes som ett steg i rätt riktning.

Läs även Hanna Larssons tidigare blogginlägg:
”Det bästa av två världar”
”Traineegrupp 2013/14 är igång”

Lämna ett svar