Utbildning & Julpynt

I veckan som varit har vi i traineegänget varit på två olika utbildningar.  Veckans första utbildning hölls i Hylte av bland annat trainee-Oskar från förra årets grupp. Den utbildningen fokuserade på kvalité och en hel del matnyttiga tips gavs, även på det personliga planet om hur man måste göra ett bra första intryck på sina blivande svärföräldrar!

Utbildning nummer två var förlagd i Halmstad och på förmiddagen var det ett pass i juridik som stod på schemat. På eftermiddagen diskuterade vi sedan lite vilka individer vi är i gruppen och vilka egenskaper vi har, väldigt nyttigt inför det projekt vi ska komma att börja arbeta med snart.

Det är annars fullt upp på arbetsplatsen och tiden bara springer iväg, tänka sig att vi varit här i tre månader snart och att julen står runt hörnet. Julpyntet har redan börjat smyga sig fram på vårt kontor i Varberg, det är ju trotsallt november.

Vad vi har hunnit med under tiden fram tills nu finns att läsa i Linneas inlägg (hon på bilden) som bland annat beskriver lite mer den funktion vi båda är en del av.

Önskar er både en fortsatt trevlig helg och trevlig start på veckan!

Läs även Elins tidigare blogginlägg:
”Picasso på sjukhuset”

Lämna ett svar