TH 2012/13 är snart slut men först ska vi till Stockholm!

För tillfället håller Christina och jag på att förbereda traineernas studieresa till Stockholm den 21-22 november. Vi kommer då att besöka Riksdagen, justitiedepartementet, näringsdepartementet samt SKL, där jag gjorde min praktik. Det ska bli spännande att höra om hur arbetet med Sveriges Viktigaste Jobb-kampanjen har utvecklats sedan jag slutade hos dem och jättekul att få besöka de andra institutionerna. Samtidigt kommer det nog att kännas som ett mini-avslut av Trainee 2012/13, även om vi kommer att få ett mer ordentligt avslut i början av december.

Sista veckan i november ska jag upp till Stockholm igen, för att tillsammans med SKL delta på SACO-mässan för gymnasieungdomar. Det känns värdefullt att få ha en tå kvar i arbetet med kommunikation och arbetsgivarfrågor!

Här på hemmaplan är det snart dags för ett nytt möte med Hjälpmedelsnämnden. Vid mitt första möte var jag väldigt novis, men den här gången kommer jag förhoppningsvis att ha lite bättre koll. Det är väldigt spännande att få lära sig om ärendegången i den politiska processen och de olika nämndernas inbördes förhållanden.

… det känns som att det liksom ligger Avslut i luften just nu. Men även om traineeperioden går mot sitt slut hoppas jag att det finns chanser att stöta på övriga traineer i våra framtida yrkesroller. Hur som helst kommer vi säkert att utgöra ett användbart stöd för varandra om behovet dyker upp!

Läs även Carolines tidigare blogginlägg:
”TIllbaka i det gamla fast med nya uppdrag”
”Tillbaka i Halmstad”
”Microft-spelaren Marcus Nyman provar på jobbet som planarkitekt”
”Sveriges viktigaste jobb”
”Utbytesperiod på SKL i Stockholm”
”Lugnare tider”
”En vecka på Region Halland”
”Höstens stora arbete går mot sitt slut”
”Mixen mellan två världar”
”Intervjuer, traineeprojekt och workshop i Göteborg”
“Nästan två månader har gått”
“Ny på Region Halland”

Lämna ett svar