En höst bestående av utbildning

Hösten närmar sig med stormsteg, men vem är bitter över det? Finns inget bättre än att krypa ner i soffan under en filt med en kopp te när regnet smäller mot fönsterna utanför. Så är visserligen inte fallet då jag har en höst fullspäckad med jobb och utbildning framför mig… Denna hösten har vi kommit överens om att vi ska satsa på att utbilda mig ytterligare för att jag ska få mer insikt i Varbergs Bostads verksamhet samtidigt som projekten bara rullar in. Kul att man i alla fall slipper sitta sysslolös.

De områden som jag hittills bokat in mig på i åtanke att bli expert inom under hösten är bland annat hyresjuridik, entreprenadjuridik, tillgänglighetsanpassning i bostäder och företagsekonomi. Visst läste jag en del av det som lär tas upp i dessa kurser på högskolan men så länge man inte arbetar med dessa frågor dagligen så behövs en uppdatering lite då och då.

Med andra ord välkomnar jag hösten med öppna armar och höga förväntningar. Jag tänkte denna gång inte bli mer långrandig än så. Hade gärna berättat om alla aktuella projekt som är i diskussion på företaget och som jag ser fram emot att arbeta med framöver, men så länge det inte tagits några beslut och papprena är påskrivna ska jag inte avslöja något… Tiden får utvisa för den nyfikne helt enkelt.

 

Läs även Annas tidigare blogginlägg:
”Jobbångest? -Nej absolut inte!”
”Västkustbanan dubbelspårigt”
”Funderar du på att bygga hus?”
”När behövs bygglov?”
”Arbetsdagarna flyger förbi”
”Händelserika tider”
”22 januari 2013″
”Snö- kul eller jobbigt?”
”Projekt Sörseängen”
”Varbergs bostad, ett av Sveriges allmännyttiga bostadsföretag”
“Tjejer kan”

Lämna ett svar