Ny på jobben och första utbildningsdagen

Min tjänst är delad mellan Region Halland och Hylte kommun, den största och den minsta organisationen i Trainee Hallandprojektet. Detta innebär att jag har två nya arbetsplatser, två nya organisationer att lära känna och hur många människor som helst att lära mig namnen på. Jag ska inte förneka att det i dagsläget är lite rörigt, i alla fall i mitt huvud. Men framförallt är det roligt och jag trivs jättebra på båda ställena.

Igår hade vi i traineegrupp 13/14 haft vår första utbildningsdag, den handlade om hur en kommun respektive region är uppbyggd och hur det är att arbeta i en politiskt styrd organisation. Vi fick med oss en hel del intressant och nyttig fakta, men även en del tips och råd som kan vara bra inför framtiden.

Det var första gången sedan introduktionsdagarna i Steninge som hela traineegruppen var samlad. Förutom att det är väldigt trevligt att ses var det spännande att få höra hur de andra upplevt den första tiden på sina nya arbetsplatser. Alla verkade väldigt nöjda med vad de varit med om hittills och förväntansfulla inför framtiden.

Vi fick vi dessutom mer information om höstens utbildningsdagar, och jag tror att jag talar för hela gruppen när jag säger att jag ser fram emot en fullspäckad höst!

 

Lämna ett svar