Intensivt

I skrivande stund sitter jag hos Varbergs Fastighets AB där jag gör min breddningsperiod. Varbergs Fastighets AB är ett helägt kommunalt bolag. Bolaget äger och förvaltar affärsfastigheter och specialfastigheter samt svarar för verkställigheten av kommunens byggnation. VFAB jobbar hårt med att pröva nya lösningar i sättet att bygga och i att få fram miljövänliga fastigheter bl.a. med solceller och lågenergibyggnation för att uppnå de mål som finns i kommunen samt för att uppnå de nya byggregler som finns och som kommer i framtiden.

Pågående projekt är bl. a nybyggnation av Ankarskolan i Träslövsläge, flera förskolor, nybyggnation av restaurang, p-hus, ishall samt ett antal utredningar av framtida byggnationer mm.

Det är en intensiv tid där det finns mycket att göra, precis som jag vill ha det. Mitt kontaktnät har utvidgats och min insyn i projektledningsprocessen har stärkts ytterligare trots den korta tid jag varit hos VFAB. Detta inlägg får bli lite kortare då jag strax måste iväg på ett möte..

 

Läs även Cuneyts tidigare blogginlägg:
”Ny bullervall”
”Invigning av broprojektet”
”Trender är häftiga och bör beaktas”
”En spännande tid, del 2″
“En spännande tid”

Lämna ett svar